Om Konsertarkiv
Die A Legend + L.U:N.A
Die A Legend + L.U:N.A
HVOR
Kvarteret // Tivoli
NÅR
lør. 16. nov. 2019 // 21:00 - 01:00

DIE A LEGEND er innenfor sjangerkretser kjent som både Norges ”best bevarte hemmelighet” og ’landets beste liveband’ ifølge Spellemannsprisvinnerene i The Good, The Bad & The Zugly. Bandet ble etablert av Carl Christian Lein Størmer og Truls Norbye i 2010, og i løpet av sitt første halvår ga de ut sin kritikerroste, selvtitulerte debutfullengder og ble booket til en av hovedscenene på Øyafestivalen. Bandet signet med Brilliance og turnerte intensivt før de i 2013 ga ut sin oppfølger PROGRESSION THROUGH RETROSPECTION og blant annet ble spesialinvitert til hardcorens hovedstad Umeå som special guests sammen med Converge (US) under avslutningskonserten på legendariske Scharinska.

I september 2019 kom bandets ’comeback’ 10-tommer ’WINNING’ ut på LOYAL BLOOD RECORDS (Bergen) og med dette markererte bandet både sin tilbakekomst på den norske og internasjonale hardcorescenen, men også en indikasjon på at nye ting var på gang.

Nå kommer nordnorsk hardcores gudfedre tilbake til Bergen og Kvarteret. Sammen med seg har de by:larm-klare Death Throne. Dette borger for en epic kveld, ferdig snakka.