Om Konsertarkiv
NewFlow (DJ Freddy Krueger, DJ NoReQuest, DJ Pika, DJ Izziotra)
NewFlow (DJ Freddy Krueger, DJ NoReQuest, DJ Pika, DJ Izziotra)
HVOR
Kvarteret // Teglverk
NÅR
fre. 03. mai 2019 // 22:00 - 03:00

CC: 150 ,- (Student 100,-)

Hva blir bedre enn den første fredagen, første helgen den fineste måneden i året? 3 MAI - here we go!

Er dere klar for en kveld med skamfete DJ'e, som tar over scenen på Kvarteret - Teglverket, og lager tidenes show?

Vi får besøk av 4 dyktige og godt kjente Dj’er fra Bergen. De har ristet flere klubber i hele Norge å denne kvelden blir de samlet for en helt sinnssyk kveld!

Under har dere litt mer info på enhver av dem, ta deg tid og les gjennom: for om du fortsatt er usikker på om du burde tatt turen - kan vi garantere at når du har lest ferdig, blir avgjørelsen enkel 😎


Bergenseren Fredrik Opoku aka Freddy the Krüeger er en av de få stilstiftere, i et land preget av stilskiftere. Han er kanskje kledd som ingen andre, men han spiller også musikk som ingen andre! Med hans naturlige egenskap for rytme og dansing har han valgt å vise Norge hva han er god for og hva han er i stand til å få til Både aleine, og sammen med sin Team Coastline Tribe har Fredrik fått en erfaring på hvordan man er dj for artister og hvordan man lager stemning på uteplasser som gjør slik at folk blir.

UNDER HER VIL DERE SE HVEM FREDRIK HAR JOBBET MED TIDLIGERE. A-lagets DJ Girson, HesterV75/Vibbefangers, David Grytten, Trond Angelo, BLVCK O, Tommy Tee, Myra, YLTV, Ha!en, African Sunz, Salti, FL3X, Chala, Dårlig Vane og sist men ikke minst Philip Emilio i fra Nora collective. Freddie the Kruger er en av de få som berike det bergenske nattelivet.

DJ Pika er en elektrisk duo som er kjent for sin varierte og gode musikksmak. Pika spiller for det meste rytmisk musikk og liker å lage en «global» klubbsfære når de spiller. De liker musikk i de fleste sjangre, og kan mikse både hip hop og baile funk. De er fast inventar på Landmark og Cafe Opera, men har arrangert klubbkvelder på flere andre steder i Bergen gjennom de siste fem årene.

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/P1ka/

Mauricio Nicolas Toro Gallegos aka DJ Izziotra er kjent for å mikse musikk sjangre fra hele verden, og spiller både nye og gode gamle tracks.

DJ izziotra har levert god stemning i utelivet i Bergen siden 2015, og har spilt på utesteder som Klubb Kok, Parken Nattbar og arrangementer for Lion Family.

I 2018 fikk Dj izziotra sin første residency på Klubb NATT, der var han med på utvikle musikk konseptet til klubben.
Han er nå å finne bak spakene på Vaskeriet, Lille bar og på forskjellige arrangementer hvor hans lidenskap for musikk forsetter.
Dj izziotra - All about the music.

https://www.mixcloud.com/OfficialDjizziotra/

Kingsley Anowi også kjent som DJ NoReQuesT er en multitalent og en multitasker til store dimensjoner. Som skuespiller har han blandt annet spilt i Varg Veum, Innocents, The Maples, Mellom Oss og vært nominert i "Gullruten 2018", og snart aktuell i ny storfilm. Denne karen leker ikke musikk, han er musikk! Som artist og DJ har han jobbet med Stian Blipp, Omar Noir, Miss Tati, Didrik Thulin, Markus Bailey, Vegard Harm & mange fler.